Şehit Oğuzhan Arduç Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Sürekli yenileşme ve gelişmeye açık, milli ve manevi değerleri benimseyen evrensel ilkelere değer veren nitelikli nesiller yetiştirerek toplumun tercih ettiği bir kurum olmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 8.20-15.10
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Teakwondo,Badminton,Hentbol.dart,yüzme,jimnastik dallarında öğrencilerimiz okulumuzda ve amatör spor kulüplerinde faaliyet göstermektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Teknofest,Tübitak Projeleri gerçekleşmektedir.
Proje Çalışmaları: Erasmus,eTwinning ve okul projeleri okulumuzda gerçekleşmektedir.

Telefon - 0(452) 502 00 29

WEB - https://sehitoguzhanarducortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞAHİNCİLİ MAH. 599 SK. NO 68 ŞEHİT OĞUZHAN ARDUÇ ORTAOKULU ALTINORDU / ORDU

Öğretim Şekli :tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezinde

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ordu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi´ne 300 metre uzaklıkta.